top of page
Usein kysytyt kysymykset

MITÄ ETUA ON RULLAHIERONTASTA?
Rullahieronta, varsinkin noin 10 harjoituksen jälkeen, on osoittanut, kuinka eri tavalla se voi vaikuttaa ihmisiin. Rullahierontaa voi käyttää harjoittelu- ja ruokailutottumustensa mukaisesti poistamalla kehosta tarpeettomia myrkkyjä, vähentämällä selluliittia ja vähentämällä harjoituksen jälkeistä lihasjännitystä.

 


KUINKA KAUAN RULLAHIERONTA KESTÄÄ?
Yksi hieronta-aika on 56 minuuttia, jonka aikana käydään läpi 15 kehonosaa, keskittyen eri alueisiin ja lihasryhmiin, lymfahieronnan periaatteiden mukaisesti. Yksi hieronta-alue kestää 2-4 minuuttia.

VAATTEET
On hyvä käyttää kehoa myötäileviä asuja, joissa ei ole vetoketjuja tai nappeja ja sukkia. Suosittelemme pitkiä treenihousuja / leggingsejä ja pitkä- tai lyhythihainen treenipaita. Korut on jätettävä pois, jotta ne eivät jää kiinni rulliin ja estä laitteen toimintaa tai jopa riko laitetta.

 


VOINKO TEHDÄ RULLAHIERONTA RASKAANA TAI JOS IMETÄN VIELÄ?
Koska rullahieronta on useita kertoja voimakkaampi ja tehokkaampi kuin tavallinen hieronta, vartalorullia ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, mutta se ei ole kiellettyä. Uskotaan, että koska rullahieronta aiheuttaa myrkkyjen ja kuona-aineiden siirtymistä pois kehosta, se voi jollain tavalla vaikuttaa rintamaitoon. Sinä itse päätät, mutta suosittelemme, että kysyt ensin lääkärisi mielipidettä asiaan.

 


VOIKO KAHDELLE SAADA RULLAHIERONTAA?
Kaksin on aina hauskempaa! Monet ihmiset käyvät yhdessä ystävän, kollegan tai perheenjäsenen kanssa. Saadaksesi 2 konetta, pyydämme sinua varaamaan kummatkin laitteet samanaikaisesti.

 


MIKÄ ON VEDEN MERKITYS RULLAHIERONAN AIKANA?
Suosittelemme, että juot riittävästi vettä ennen ja hieronnan jälkeen, sillä rullahieronta aktivoi välittömästi kehomme imukudoksia, jolloin nestettä virtaa kehomme läpi. Jotta keho ei menetä ylimääräistä nestettä, rullahieronnan aikana tulee myös juoda vettä. Annamme sinulle vesipullon tai voit ottaa oman pullon mukaasi.
 

bottom of page