top of page

Mikä ihmeen rullahieronta?

Mietitkö, miten saada vähän rentoutusta arkeesi? Tässä on vinkki: kokeile rullahierontaa! Se on kuin oma pieni hemmotteluhetki, ja tulokset voivat yllättää positiivisesti.


Mikä ihmeen rullahieronta?

Lyhyesti sanottuna se on kuin hierontaa, mutta rullien kanssa! Puurullat rullaavat kehosi päällä ja tekevät ihmeitä lihaksille, verenkierrolle ja jopa selluliitille.


Miksi se toimii?

Rullien liikkeellä on voima rentouttaa lihakset, stimuloida verenkiertoa ja saada kehosi tuntemaan olonsa kevyemmäksi. Ja tiedätkö mitä? Se tuntuu ihanalta!


Mitä hyötyä siitä on?

  • Vähentää stressiä ja lihasjännitystä.

  • Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

  • Hellii ihoa ja vähentää selluliittia.


Miten se tapahtuu?

Kuvailematta liikaa teknisyyksiä: kuvittele rentouttava hierontatuokio, mutta ilman öljyä ja raskaita paineita. Puiset rullat liikkuvat kehosi päällä ja tekevät taikojaan.


Miksi vesi on niin tärkeää?

Kun rullat tekevät taikojaan kehossasi, ne aktivoivat nesteen liikettä. Hieronnan jälkeen saatat tuntea kehossasi puhdistumisen tunteen – tämä on hyvä juttu! Vesi auttaa pitämään tämän virtauksen käynnissä ja varmistaa, että kehosi poistaa ylimääräiset myrkyt tehokkaasti.


Vasta-aiheet:

On tärkeää huomata, että rullahieronnalla on joitakin vasta-aiheita, kuten tuberkuloosi, munuaissairaudet, sydämen vajaatoiminta ja syöpä. Ennen hoidon aloittamista on suositeltavaa neuvotella asiantuntijan kanssa, erityisesti jos sinulla on terveysongelmia.Rullahieronta on helppo tapa lisätä rentoutta ja hyvinvointia arkeen. Kokeile sitä itse ja katso, miltä tuntuu! Kuka tietää, ehkä siinä piilee juuri se hemmotteluhetki, jonka olet ansainnut.

16 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page