top of page

Infrapuna Hyvinvointipussi – Syvälämpöä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Kaipaatko rentouttavaa hetkeä ja samalla haluat hoitaa kehoasi syvältä? Infrapuna hyvinvointipussi saattaa olla juuri se ratkaisu, jota olet etsinyt. Tutustutaan tarkemmin tähän tehokkaaseen laitteeseen, joka tarjoaa monipuolisia terveyshyötyjä.


Mitä Infrapuna Hyvinvointipussi tekee?

Infrapuna hyvinvointipussi hyödyntää FIR (Far Infrared Ray) -infrapunasäteilyä tarjotakseen laajan valikoiman terveyshyötyjä. Infrapunapussi parantaa verenkiertoa, kiihdyttää hikoilua, poistaa kehosta kuona-aineita, tuhoaa flunssabakteereja, antaa energiaa, helpottaa kipua ja jopa edistää solujen uudistumista.


Infrapuna hyvinvointipussi on monipuolinen laite, joka tarjoaa sekä terveyshyötyjä että apua painonhallintaan. Sen helppokäyttöisyys tekee siitä kätevän lisän arjen hyvinvointiin. Muista kuitenkin aina neuvotella lääkärisi kanssa, ennen kuin aloitat uuden hoito-ohjelman, erityisesti jos sinulla on terveyshaasteita tai käytät lääkitystä. Syvälämpöhoito voi olla avain parempaan terveyteen ja hyvinvointiin, ja Infrapuna Hyvinvointipussi voi olla juuri se ratkaisu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.


Miten se toimii?

FIR-infrapunasäteily on avain infrapunapussin tehokkuuteen. Se lämmittää kehoa syvältä, parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tämä lämpövaikutus avaa hiussuonia ja lisää ääreisverenkiertoa, mikä voi lievittää lihasjännitystä ja kipua. Lisäksi laite aiheuttaa keinotekoisen kuumeen nostamalla kehon lämpötilaa, mikä auttaa tuhoamaan bakteerit ja virukset.


Laihdutus ja painonhallinta

Infrapunapussi ei ole vain hyvinvointi laite, vaan se voi myös olla avuksi painonhallinnassa. Jopa 45 minuuttia tehokasta syvälämpöhoitoa korkeassa lämpötilassa voi kuluttaa jopa 600 kaloria, tehostaen siten laihdutusprosessia.

Käyttö on helppoa ja turvallista


Laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja turvalliseksi. Ohjausyksikön avulla käyttäjä voi säätää käyttöaikaa, lämpötilaa ja käynnistää/sammuttaa laitteen tarpeen mukaan. Kuitenkin, ennen käyttöä on tärkeää ottaa huomioon omat terveydentilatiedot, erityisesti jos on olemassa jokin terveyshaaste tai käytössä on lääkitystä. Raskaana olevien naisten tulisi välttää laitteen käyttöä.Kenelle sitä ei suositella?

Infrapuna hyvinvointipussin käyttöä ei suositella akuuteissa vammoissa, ankaroissa tulehduksissa, sydämen verenkierron vajaatoiminnassa, sydänsairauksissa, verenkiertohäiriöissä, veren hyytymishäiriöissä tai tietyissä kirurgisissa implantaateissa.

63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page